Hoe teken ik (digitaal) mijn contract?

Je staat op het punt een dienst voor ons te werken en hebt jouw overeenkomst van ons ontvangen per mail. Hoe teken je deze nou precies? Dat gaan wij jou nu stap-voor-stap uitleggen.

Stap 1: Jij hebt jouw overeenkomst ontvangen op het e-mailadres dat bij ons bekend is. Navigeer naar jouw mailbox en zoek naar een e-mail van: eg@goodings*********.com met het onderwerp: “Verzoek om document te ondertekenen“.

De e-mail ziet er zo uit.

Stap 2: Klik of druk op “Bekijk Document“. Er zal zich een nieuw scherm openen met jouw overeenkomst.

Stap 3: Lees het document goed door en bekijk of alles klopt.

Scroll helemaal naar beneden. Je zult twee gele knoppen zien.

Stap 4: Druk op de bovenste knop “TAN-CODE OPVRAGEN OP (Jouw telefoonnummer)“. Je ontvangt binnen enkele minuten een 6-cijferige code ontvangen per SMS.

Indien er iets niet klopt aan het document kun je er ook voor kiezen het document af te wijzen. Druk dan op “DOCUMENT AFWIJZEN”.

Stap 5: Vul de ontvangen TAN-Code in en vink aan “Ik heb het document gelezen en ga akkoord“. Druk vervolgens op Ondertekenen.

Stap 6: Na het document ondertekend te hebben krijg je een notificatie en zal je op alle pagina’s van de overeenkomst het icoontje “e-Signer Certified” zien. Je hoeft hierna niets meer te doen. Wij krijgen automatisch een bericht op het moment dat jij het document hebt ondertekend.

Wil jij jouw overeenkomst downloaden en/of bewaren? Je kunt dit altijd via jouw portaal terug vinden onder “Mijn administratie” -> “Mijn contracten”.